Can Santos: un històric que segueix sent un referent gastronòmic

Excepcionals plats amb peix fresc del dia, seguint una línia de preus assequibles i amb un servei sempre molt acollidor.

A la Jonquera, amb més de 30 anys d’activitat, Can Santos és un referent en la cuina de mercat de la zona. Es troba a l’avinguda Carles Bosch de la Trinxeria. La majoria dels seus clients, alguns d’ells de l’altra banda de la frontera, posen en rellevància la qualitat-preu de l’establiment, així com el tracte rebut. “Com que estem a prop de la frontera, ens visiten bastants francesos, sobretot durant l’estiu, tot i que la majoria dels nostres clients són de Catalunya i ens coneixen bé després de tants anys d’intensa activitat”, comenten des de la direcció. 

Can Santos ha crescut de forma exitosa durant aquestes últimes tres dècades. El seu secret: oferir sempre producte fresc a uns preus assequibles. “Per aquest motiu, segons el preu del mercat i segons allò que s’obté directament de la llotja de Roses, cada dia oferim unes propostes o unes altres”. La mariscada de la casa és un dels plats estrella, amb sèpia musclos, navalles i gambeta. Tampoc fallen mai les propostes de peixet fregit, amb llucet, rogers, escamarlanets, palaietes o capellanets, sempre segons el mercat. 

A 2 minuts de la sortida de l’autopista, aquest establiment és, sens dubte, un referent gastronòmic que cal tenir ben present. Els preus, el tracte ofert, menús amb quatre plats i cafè… En definitiva, gaudir de bones propostes amb peix fresc a l’històric Can Santos no és una casualitat sinó una realitat.


RESTAURANT CAN SANTOS
C. Bosch Trinxeria 12, La Jonquera 
Telèfon: 0034 972 55 53 71
http://www.restaurantcansantos.com 


Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@9diari.com o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
Pl. President Tarradelles, 11
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona