Nous aires a Can Fèlix, amb les millors propostes de cuina mediterrània

Els nous propietaris des d’aquest gener ofereixen cuina de casa i de qualitat, amb especialitat en carns a la brasa i, sobretot, varietat de paelles.

Situat a la urbanització d’Empuriabrava, al carrer Tamariu i just darrere l’edifici de la Policia Local, el Restaurant Can Fèlix treballa per a oferir les millors propostes de cuina mediterrània. Rubén Ceballos i Marina Sardà, des d’aquest 2019, són els nous encarregats d’aquest establiment amb una llarga trajectòria al darrere. Nous aires, doncs, per a Can Fèlix.

Amb tres espais (menjador, bar i terrassa) que encabeixen fins a dues-centes persones, l’objectiu és presentar una cuina de qualitat i de casa. Rubén Ceballos, que és qui té la funció de cap de cuina, afirma que la qualitat, el preu i un bon servei són les bases que es marquen a l’hora de treballar, per tal de tenir èxit i continuïtat. Carn a la brasa, paella mixta, paella marinera, arròs negre amb bacallà, arròs amb llamàntol, “chuletón” i entrecots de vedella de Girona són algunes de les propostes estrella.

El menú diari de Can Fèlix consta de quatre o cinc propostes de primer i deu propostes de segon, sempre amb carn a la brasa i, almenys, una proposta de peix. Tot plegat, amb postres i beguda, per uns 10,50 euros. Els dimarts, en aquest menú, sempre es troba l’opció de fideuada, i els dijous, de paella.

Els dissabtes és el dia de descans, si bé per a la resta de dies festius de l’any s’ofereix un menú molt complet i indicat per a aquests dies, el qual consta de primers plats com per exemple amanida de formatge de cabra, escalivada, torrades amb foie o bon embotit, i segons plats com arrossos, bacallà, entrecot, entre altres. El menú en qüestió té un preu de 15,50 euros.

En definitiva, la proposta de Can Fèlix compleix la tan buscada relació qualitat-preu i és, per sobre de tot, molt polivalent: atrau reunions d’empresa, celebracions de tota mena, com dinars i sopars familiars, i molts treballadors que són fidels, especialment, al menú diari i al fet de sentir-se com a casa.


CAN FÈLIX
C. Tamariu, 30
17487 Empuriabrava
www.canfelix.com

Guía de Restaurantes

Guía de Restaurantes es un portal de restaurantes del Alt Empordà y también de otras comarcas de Girona.

Encontrarás todos los restaurantes de la comarca en los diferentes sectores. Queremos que sea una guía útil para fomentar el comercio y los servicios que ofrece la comarca.

¿Tienes un restaurante y lo quieres promocionar?

Solicita información por correo electrónico info@9diari.com o al teléfono 650 750 661 (Pau Guerrero)

Dónde estamos

Guía de Restaurantes
Pl. President Tarradelles, 11
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona