Restaurant Casa del Mar, magnífica combinació de mar i gastronomia

El restaurant Casa del Mar, situat al Port de Llançà, és una proposta de cuina mediterrània, amb elaborades opcions de peix i marisc fresc.

L’establiment s’emmarca en una ubicació immillorable, just davant la platja del Port de Llançà, amb unes vistes a tocar del mar i d’un parc infantil ben preparat pel gaudi de la mainada. Conscients i sentint-se privilegiats pel lloc tan fabulós on s’ubiquen, al llarg dels anys s’han consolidat plenament, amb la premissa d’oferir, especialment, peix i marisc fresc, juntament amb altres propostes ben elaborades, com els calamars a la romana o a l’andalusa, tots ells amb un estil molt propi. 

El Casa del Mar disposa de servei de bar, restaurant i una acollidora i àmplia terrassa. A cadascun d’aquests espais, la llista de tapes de peix provinent de la llotja és generosa i variada, a més d’altres opcions amb la carn com a protagonista. Algunes de les especialitats de l’establiment, ben avalades pels seus clients, són la paella i la fideuà, si bé totes les altres propostes contenen productes frescos i una producció pròpia. 

El restaurant diàriament ofereix dos menús: un de 14 euros i l’altra de 20 euros. El primer consisteix en diferents primers plats a escollir, amb peix fresc de segon. El segon menú és compost per tres primers a escollir i paella de segon. Casa del Mar també acull grups, amb el seu corresponent menú tancat. 

Des de l’equip, comandat per la mà de Cándido Sánchez, s’afirma que la política sempre ha estat la mateixa: treballar de manera constant, donant el millor servei possible i aquest sempre ben adaptat a cada temporada. Saben que el seu èxit només ha perdurat oferint sempre bon menjar, plats cuidats i ben elaborats i tenint cura dels petits detalls a l’hora de treballar.


RESTAURANT CASA DEL MAR
Passeig Marítim, s/n - 17490 Port de Llançà
www.restaurantcasadelmar.com


Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@9diari.com o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
Pl. President Tarradelles, 11
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona