'Sentits Gastrobar', cuina per als cinc sentits en ple centre de Figueres

En ple centre comercial i cultural de la ciutat de Figueres,al número 12 de la Rambla, trobem un establiment restaurador que, amb el nom de, “Sentits Gastrobar”,ens ofereix un ampli ventall de possibilitats on poder gaudir amb els cinc sentits de diferents opcions gastronòmiques.

Així, trobarem des de diferents tipus d‘amanides, tapes i entreteniments com “fritada de calamarsons”, “braves” i “bombes”; “foie amb tòfona”, “pernil de gla DO Huelva”, “assortit de formatges”, “anxoves de l’Escala i “anxoves fregides”,entre molts altres. A la seva carta d’especialitats també disposen d’un apartat amb el nom de “la cuina de l’àvia” on el ens ofereixen diferents plats de carn, com els “canelons de carn, “caneló de bolets amb beixamel de tòfona”, “callos” a l’estil de sempre”; “ronyons de vedella al xerès”, galta de porc desossada amb alls”, “xuletó de vaca gallega” o “de vedella gironina” i especialitats a la brasa,entre altres. No podem deixar d‘esmentar les seves elaboracions de marisc i peix fresc de Roses, -els caps de setmana-, amb ostres, gambes, sepionetes, pop a la brasa i altres especialitats segons el que ofereixi el mercat.

Una altra de les especialitats que ens ofereix el Sentits Gastrobar son els diferents plats elaborats amb l’ou de protagonista, com varis tipus de truites o els ous estrellats. Finalment, mencionem que també compta amb diverses elaboracions amb hamburgueses, i amb una acurada carta de vins, amb predomini de vins de la D.O. Empordà, Rueda i Rioja que els fan mereixedors d’un tast i una visita a aquest establiment, tant a l’acollidor i modern interior del local com a la seva agradable terrassa exterior.

Tenen un menú diari i menú per a grups mínims de 8 persones i l’establiment obre de 8 del matí fins a la mitjanit, encara que el servei de cuina és de 12 a 24 hores. Finalment hem de destacar que al davant d’aquest local es troben els germans Benítez Garcia; Mª José, Carlos i Sandra, els quals compten amb un ampli bagatge en el món gastronòmic iniciat, al costat del seu pare, José Benítez, al Café Emporium i al Café del Sol i, durant disset anys, al restaurant la Forquilla.

El “Sentits Gastrobar”’està obert des de les 8 del matí fins a la mitjanit, encara que el servei de cuina és de 12 a 24 hores. Els dilluns és tancat per descans del personal ,llevat de juliol i agost, que obre cada dia. Amb motiu de les Fires de la Santa Creu l’establiment estarà obert cada dia oferint un espai per a gaudir d’unes tapes, dinar o sopar: al Sentits Gastrobar. I per a reserves el seu telèfon és el 972 67 75 46.

Rambla, 12 17600 Figueres
www.gastrobarsentits.com

Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@9diari.com o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
Pl. President Tarradelles, 11
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona