L’essència de la pesca al Barko de Llançà

Al carrer Castellar número 82, a tocar del port, Llançà disposa d’un interessant i recomanable restaurant que ofereix propostes de qualitat, amb peix fresc i de proximitat.

El Barko va obrir les seves portes l’any 2007, com a bar de tapes, evolucionant, uns anys més tard, i convertint-se en un destacat restaurant de peix i tapes de la nostra costa. L’experiència de la Mercè i en Joan, barrejada amb el seu tracte agradable, provoca que els seus plats, de qualitat i cuinats amb senzillesa, no decebin a ningú.

A banda de la carta de tapes i plats, bastant àmplia, un client del Barko troba diàriament suggeriments de peix fresc del dia, pescat de la mar d’Amunt i cuinat a la planxa: rogers, cànteres, galls, pitxells… És a dir, la major part d’allò que se serveix al Barko segueix una premissa clara, amb una mateixa direcció: del mar a la planxa i, finalment, a taula.

Els seus propietaris, contents amb el funcionament del local i amb la ubicació (porten Llançà al cor, hi van néixer), recorden que també elaboren menjars per encàrrec. A l’hora de destacar alguna de les seves propostes, totes elles amb un toc molt personal, es decanten, per exemple, per la sèpia a la planxa, els seitons fregits, els calamars a l’andalusa o les seves sardines. Tots aquests plats acompanyats, és clar, de vins sobretot de l’Empordà.

El públic rebut aquest estiu ha estat majoritàriament gent de Catalunya; no només gent de Llançà i voltants, sinó també molta gent de Girona i Barcelona, que quan estiuegen per la zona escullen visitar el Barko i degustar les seves propostes. També han rebut alguns turistes, sobretot francesos.

RESTAURANT BARKO
C. Castellar, 82
Port de Llançà, 17490
www.barko.cat

Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@9diari.com o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
Pl. President Tarradelles, 11
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona