El peix fresc de la Llotja, l’especialitat del Restaurant Can Narra, de Llançà

El Restaurant Can Narra, de Llançà, és un dels establiments més emblemàtics i amb més història d'aquesta localitat costanera de l'Alt Empordà, L’establiment va ser fundat el 1950 per Lluís Calsina Falcó i actualment és propietat de la seva filla, Dolors Calsina Bosch. La tercera generació de la família, amb Josep Cervera Calsina al capdavant, hi treballa des de fa més de 30 anys.

Menús suculents i generosos davant la platja de Portbou

El restaurant España és un dels establiments mítics del municipi, amb una cuina cuidada a uns preus molt correctes i amb un tracte sempre molt proper.

El Restaurant Els Caçadors de Maçanet, premiat amb el Bib Gourmand

El premi és considerat com un impuls cap a la Guia Michelin, atès que es destaquen locals amb una gran qualitat a la cuina però amb preus assequibles.

Antaviana, una oferta gastronòmica ben cuidada i allunyada dels tòpics

Elegància, calma i harmonia defineixen l’Antaviana, tant pel que fa als seus distintius plats com el seu cuidat espai.

La Rostisseria Olé en fa 30

Des de la seva obertura a Sant Pere, ara fa tres dècades, sempre s’han caracteritzat per oferir plats generosos amb productes naturals, fent honor, per tant, al seu nom.

Can Costa dona la benvinguda al bon temps amb bona música

Destaca el sopar-espectacle del dissabte 12 de maig, amb el duet format per Albert Monjó i Josep Mª Surrell. És imprescindible telefonar per reservar plaça.

 'Sentits Gastrobar', cuina per als cinc sentits en ple centre de Figueres

En ple centre comercial i cultural de la ciutat de Figueres,al número 12 de la Rambla, trobem un establiment restaurador que, amb el nom de, “Sentits Gastrobar”,ens ofereix un ampli ventall de possibilitats on poder gaudir amb els cinc sentits de diferents opcions gastronòmiques.

Restaurant xinés Shang-Haï,més de 40 anys d’experiència i servei a la comarca

El passat mes de març, per la festivitat de Sant Josep es varen complir 45 anys de l’obertura a Figueres del que vaser el primer restaurant xinés, no sols de l’Empordà, sinó de les comarques gironines: El restaurant Shang-Haï.

Cuina catalana d’autor i de temporada a Restaurant Can Badó

Can Badó, ubicat al carrer Sant Llàtzer, 8, de Figueres, és el segon establiment que obren Salvador Callís i Elisabeth Gracia, que ja fa anys que dirigeixen el restaurant amb el mateix nom a Cistella.

Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@9diari.com o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
Pl. President Tarradelles, 11
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona